Díjnyertes a NetSupport Assist!

2012 Network Computing Awards

A londoni Hotel Russel adott helyet a tavasz egyik legnagyobb informatikai díjátadójának, a Network Computing Awards-nak.

2011 tavaszán a NetSupport cég megjelent a Mac és a Linux kedvelő és használó oktatási intézmények piacán is. Útjára bocsátották a NetSupport Assist osztálytermi felügyeleti szoftvert, bizonyítva ezzel, hogy törekvéseik nem változtak: jelen lenni és helyet kapni a legmodernebb és legszéleskörűbb informatikai területeken.

A NetSupport folyamatos fejlesztései az elmúlt időszakban sok jelölést hoztak a NetSupport Manager, DNA, Notify, ServiceDesk és a NetSupport Assist részére - ez utóbbi szoftver pedig igazán emlékezetessé tette az idei év díjátadó estéjét, mivel elnyerte "New Product of the Year" (Az év új terméke) díjat.

Ezzel az előző év azonos kategóriájának díjnyertesét, a NetSupport Protect-et követte, így a NetSupport cég egymás után két évben került reflektorfénybe költséghatékony és modern alkalmazásaival.

Az este ezzel nagyon sikeresen zárult a cég számára, hiszen a NetSupport Manager és a NetSupport ServiceDesk szoftverek is kiemelt várományosai voltak "Software Product of the Year" és "Service Management Product of the Year" díjaknak, a NetSupport Assist pedig el is nyerte az elismerést.

ESET NOD32

NetSupport DNA4 - Megjelent!

2015.11.11-én megjelent a NetSupport DNA informatikai felügyeleti- és készletgazdálkodási szoftver legújabb, 4-es verziója.

Tovább »

ÚJ ESET vírusvédelmi szoftverek!

Az ESET folyamatos fejlesztésének köszönhetően a mai napon megjelent az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security 9-es verziója.

Tovább »

NetSupport School új verzió!

A június elejével megjelent NetSupport School v11.41.0007 verzióban új és továbbfejlesztett funkciók biztosítják a kényelmet mind az Oktatóknak, mind a Diákoknak.

Tovább »

Számítógép és laptop szerviz ingyenes állapotfelméréssel!

Szervizelje nálunk számítógépét, és mi nemcsak megjavítjuk, de meg is előzzük a későbbi, esetleges nagyobb bajokat.

Tovább »

Díjnyertes a NetSupport Assist!

2012 Network Computing Awards

A londoni Hotel Russel adott helyet a tavasz egyik legnagyobb informatikai díjátadójának, a Network Computing Awards-nak.

Tovább »