KRONOS a kultúráért

Ismervén a hazai könyvkiadás és könyvforgalmazás - valljuk be, nem túl rózsás - helyzetét, úgy gondoltuk, a lehetőségeinkhez mérten, ACTUAL szoftvereink útján mi is igyekszünk támogatni a magyar kultúrát.

Ezen törekvésünk kapcsán az ACTUAL ügyviteli szoftvereinket 40%-os kedvezménnyel kínáljuk a könyvkiadók és könyvterjesztők részére.

Reméljük, ezzel e fontos kultúrterület szereplői is hozzájuthatnak egy olyan szoftverhez, mely hatékonyabbá és átláthatóbbá teszi gazdasági tevékenységüket, javítva így a forgalmazás hatékonyságát, és ezáltal támogatva a könyvpiac működését.

ESET NOD32

NetSupport DNA4 - Megjelent!

2015.11.11-én megjelent a NetSupport DNA informatikai felügyeleti- és készletgazdálkodási szoftver legújabb, 4-es verziója.

Tovább »

ÚJ ESET vírusvédelmi szoftverek!

Az ESET folyamatos fejlesztésének köszönhetően a mai napon megjelent az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security 9-es verziója.

Tovább »

NetSupport School új verzió!

A június elejével megjelent NetSupport School v11.41.0007 verzióban új és továbbfejlesztett funkciók biztosítják a kényelmet mind az Oktatóknak, mind a Diákoknak.

Tovább »

Számítógép és laptop szerviz ingyenes állapotfelméréssel!

Szervizelje nálunk számítógépét, és mi nemcsak megjavítjuk, de meg is előzzük a későbbi, esetleges nagyobb bajokat.

Tovább »

Díjnyertes a NetSupport Assist!

2012 Network Computing Awards

A londoni Hotel Russel adott helyet a tavasz egyik legnagyobb informatikai díjátadójának, a Network Computing Awards-nak.

Tovább »