KRONOS rendszerüzemeltetési csomagok

Közel 20 éves tapasztalatunkra alapozva négy különböző szolgáltatási csomagot dolgoztunk ki, melyből ön is megtalálja a cége igényeinek leginkább megfelelőt.

Mikro-és kisvállalkozások részére a Bronz csomagot ajánljuk. Ez a csomag abban az esetben vehető igénybe, ha a számítógépes hálózatban nincs szerver számítógép.

Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk az Esüst csomagunkat, amelyek legalább egy szerver számítógéppel rendelkeznek, és többek között ezzel összefüggésben megoldjuk a cég hálózati levelezési és mentési feladatait is.

Az Arany csomagunkat a speciális szolgáltatásokat is igénylő kis és középvállalkozások számára dolgoztuk ki.

Végül az egyedi igények kielégítésére szolgál az Eseti csomag.

A részletek az "Üzemeltetési szolgáltatások" menüpont alatt taláhatók.

ESET NOD32

NetSupport DNA4 - Megjelent!

2015.11.11-én megjelent a NetSupport DNA informatikai felügyeleti- és készletgazdálkodási szoftver legújabb, 4-es verziója.

Tovább »

ÚJ ESET vírusvédelmi szoftverek!

Az ESET folyamatos fejlesztésének köszönhetően a mai napon megjelent az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security 9-es verziója.

Tovább »

NetSupport School új verzió!

A június elejével megjelent NetSupport School v11.41.0007 verzióban új és továbbfejlesztett funkciók biztosítják a kényelmet mind az Oktatóknak, mind a Diákoknak.

Tovább »

Számítógép és laptop szerviz ingyenes állapotfelméréssel!

Szervizelje nálunk számítógépét, és mi nemcsak megjavítjuk, de meg is előzzük a későbbi, esetleges nagyobb bajokat.

Tovább »

Díjnyertes a NetSupport Assist!

2012 Network Computing Awards

A londoni Hotel Russel adott helyet a tavasz egyik legnagyobb informatikai díjátadójának, a Network Computing Awards-nak.

Tovább »