Pályázati lehetőségek!

Az Új Széchenyi Terv keretében újra pályázati lehetőséget kínálnak a vállalkozások részére, melyek vissza nem térítendő támogatást nyújtanak információs technológiafejlesztésre, hardverek és szoftverek beszerzésére.

Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása

- KMOP-1.2.5. (a közép-magyarországi régió részére - előkészületben!)

- GOP-2.2.1 (a további régiók részére)

További információkat olvashat a pályázatról ezen linken: http://www.actualugyvitel.hu/araink_vasarlas/palyazati_lehetosegek.

Amennyiben segítségre van szüksége pályázatának elkészítéséhez, keresse bizalommal kollégáinkat az info__kukac__actualugyvitel.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 302-8888 központi telefonszámon.

ESET NOD32

NetSupport DNA4 - Megjelent!

2015.11.11-én megjelent a NetSupport DNA informatikai felügyeleti- és készletgazdálkodási szoftver legújabb, 4-es verziója.

Tovább »

ÚJ ESET vírusvédelmi szoftverek!

Az ESET folyamatos fejlesztésének köszönhetően a mai napon megjelent az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security 9-es verziója.

Tovább »

NetSupport School új verzió!

A június elejével megjelent NetSupport School v11.41.0007 verzióban új és továbbfejlesztett funkciók biztosítják a kényelmet mind az Oktatóknak, mind a Diákoknak.

Tovább »

Számítógép és laptop szerviz ingyenes állapotfelméréssel!

Szervizelje nálunk számítógépét, és mi nemcsak megjavítjuk, de meg is előzzük a későbbi, esetleges nagyobb bajokat.

Tovább »

Díjnyertes a NetSupport Assist!

2012 Network Computing Awards

A londoni Hotel Russel adott helyet a tavasz egyik legnagyobb informatikai díjátadójának, a Network Computing Awards-nak.

Tovább »